Zoeken naar vs

beleggen
bitcoins
2017
btc
tweedehands
bitcoin
pizza
schaatsen
afvallen
taxi
vs
VS Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met VS of met VS in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van VS inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van VS en verwijzingen daarnaartoe.
vs Wiktionary.
Further reading edit. vs in Trésor de la langue française informatisé The Digitized Treasury of the French Language. Confusedly borrowed from English vs versus, based on the notion that it means with in pairing phrases. Abbreviation of vi with; along with.
Verenigde Staten Wikipedia.
De Verenigde Staten, officieel de Verenigde Staten van Amerika, afgekort VS Engels: United States of America, afgekort als USA of US, vaak totum pro parte Amerika America genoemd, is een federatie van 50 staten en het District of Columbia, grotendeels in Noord-Amerika gelegen. De Verenigde Staten is met 327 miljoen inwoners het op twee na grootste land ter wereld in bevolking, na de Volksrepubliek China en India. Tevens is het het op twee na grootste land in oppervlakte, na Rusland en Canada. De VS wordt in het noorden begrensd door Canada en in het zuiden door Mexico. De westkust wordt gevormd door de Grote of Stille Oceaan terwijl de Atlantische Oceaan ten oosten en de Golf van Mexico ten zuiden van het land liggen. De zeegrens met Rusland loopt tussen de Diomedeseilanden: Groot-Diomede in Rusland en Klein-Diomede in Alaska. De twee eilanden liggen maar enkele kilometers van elkaar verwijderd. Alaska heeft zijn noordgrens aan de Noordelijke IJszee. Verschillende eilanden en eilandgebieden in de Caraïbische Zee en de Grote Oceaan, waaronder Puerto Rico en Guam, behoren eveneens tot de VS. is de hoofdstad en het politieke centrum, New York is de grootste stad en het economisch centrum.
VS Wikipedia.
VS codice ISO 3166-2CH: del Canton Vallese Svizzera. VS codice ISO 3166-2CL: della regione di Valparaíso Cile. VS codice ISO 3166-2RO: del distretto di Vaslui Romania. VS designazione degli squadroni della US Navy per Scouting Squadron, Anti-Submarine Squadron, Sea Control Squadron.
VS Wikipedia.
From Wikipedia, the free encyclopedia. Jump to navigation Jump to search. Look up VS, vs., in Wiktionary, the free dictionary. vs is often an abbreviation for versus. VS, vs, V S, and variants may also refer to.: 1 Arts and entertainment.
Home Vicious Syndicate.
vS Power Rankings. Data Reaper Live. GOLD vS Live App. Archived Data Reaper Reports. Wild Data Reaper. Wild Data Reaper 23. Wild Class/Archetype Distribution. Wild Matchup Winrates. Wild vS Meta Score. Wild vS Power Rankings. vS Data Reaper Report 177.
Vs. Pearl Jam Wikipedia.
Vs" Versus is het tweede muziekalbum van de Amerikaanse rockband Pearl Jam en is in oktober 1993 uitgegeven. De verkoop van Vs. brak na uitkomst het Amerikaanse record van totaal aantal verkochte platen in de eerste week na vrijgave: bijna 1 miljoen exemplaren.
VS is / zijn Onze Taal.
Onze Taal steunen. VS is / zijn. VS is / zijn. Wat is juist: De VS is een groot land of De VS zijn een groot land? Zowel De VS is een groot land als De VS zijn een groot land is juist.
V.s. muziek Wikipedia.
In plaats van de afkorting wordt ook weleens een klein brilletje gedrukt of ingeschreven, ten teken dat men alert dient te zijn bij het omslaan. Moderne muzieknotatiesoftware is soms in staat om dit brilletje of deze afkorting automatisch te plaatsen indien de volgende pagina bijvoorbeeld veel snelle noten bevat, of een complexe passage gespeeld dient te worden.

Contacteer ons