Waar ga jij je nespresso capsules kopen?

nespresso capsules kopen

nespresso capsules kopen

Als echte koffieliefhebber weet je waarschijnlijk wel dat er eindeloze opties zijn als het gaat om koffie. Zo zijn er ontzettend veel verschillende soorten apparaten. Daarnaast zijn er ook heel veel verschillende soorten koffie. Maar welke koffie past bij jou? Een populair koffie merk is Nespresso. Nespresso is een merk dat al heel wat jaren bestaat en bekend is bij bijna iedereen. Ben je benieuwd naar Nespresso dan kun je eens een bezoekje nemen bij een van de vele winkels. Zo krijg je door een expert het juiste advies. Ben je daarna helemaal fan geworden van Nespresso. Dan kun je nespresso capsules kopen. Deze kunnen namelijk niet in elk apparaat. Handig dus om eerst een beetje research te doen. 

Hoe werkt een Nespresso apparaat? 

Een Nespresso apparaat is er niet zo een als alle andere. In dit apparaat moet namelijk een capsule waar de gemalen koffie in verwerkt zit. Door een harde waterdruk vanuit het apparaat zal de koffie zo door de capsule het kopje in stromen. Een handig apparaat die makkelijk in gebruik is! Er zijn ook verschillende koffieapparaten waar een melkopschuimer bij zit. Zo kun je ook nog eens genieten van een lekkere zelfgemaakte cappuccino of een latte macchiato. Wanneer je een Nespresso apparaat hebt moet je wel nespresso capsules kopen. Maar ook hier is weer ontzettend veel keuze in. Zo zou je kunnen kiezen voor een hele sterke koffie, een espresso. Maar hou je van een iets mildere koffie zou je voor de lungo kunnen gaan. Omdat er in een nespresso verpakking maar tien capsules zitten kun je blijven proberen! 

 nespresso capsules kopen

Wat als ik geen Nespresso apparaat heb? 

Als je geen Nespresso apparaat hebt, moet ik je helaas teleurstellen. Je kunt dan geen nespresso capsules kopen. Een Nespresso apparaat is namelijk zo gemaakt dat je deze alleen kunt gebruiken met capsules. Deze apparaten kun je op geen enkele manier gebruiken met koffiebonen, of met gemalen koffiebonen. Wanneer je na een bezoekje aan de Nespresso winkel toch fan geworden bent van Nespresso, kun je altijd nog een Nespresso apparaat aanschaffen. Daarna kun je natuurlijk wel capsules voor het apparaat kopen. Naast Nespresso zijn er ook nog veel andere merken die dezelfde cups aanbieden, maar tegen een andere prijs. Mocht je een keer willen variëren, of geld willen besparen, zou je ook eens kunnen kijken naar andere merken.