Een relatiecoach en business coach

Logo Rickelman Coaching

In goede harmonie werken is voor een bedrijf enorm belangrijk, de sfeer moet goed zijn. Op het moment dat de sfeer niet goed is kan je jezelf wel afvragen of je wel honderd procent in een bedrijf wilt steken. Ga je jezelf helemaal te pletter werken om vervolgens tegen een burn-out aan te zitten? Dat is natuurlijk geen manier van doen. Als werkgever wil je natuurlijk ook dat het goed loopt, als dit niet het geval is is een relatiecoach of business coach een goede oplossing om de harmonie in te herstellen. Een goed lopend bedrijf maakt een goede omzet, dit is nou eenmaal zo. Daarom is het belangrijk om ook als eigenaar zijnde ook al heb je zulke goede managers, langs te komen bij het bedrijf. De sfeer proeven die je graag wilt hebben daar, is dit niet zo dan weet je als grote baas dat je er dus wat aan moet gaan doen.

relatiecoach

Bedrijf

Een relatiecoach of business coach kan je helpen op de vlakken dat het als bedrijf niet goed gaat, dit kan de communicatie zijn maar ook sfeer zoals hierboven al beschreven heeft een grote invloed op je werknemers. Daarnaast kan je samen met een gespecialiseerd persoon kijken wat de pijnpunten van je bedrijf zijn. Hierbij kan je dan een plan bedenken hoe je het anders gaat aanpakken. Dit kan een driestappenplan zijn, maar soms heb je gewoon net iets langer nodig om alles te herstellen dan kan je een meervoudig plan bedenken. 

Andere aanpak

Een andere aanpak is vaak ook niet verkeerd, soms is de aanpak waar je zelf mee bezig bent niet de goede aanpak. Een aanpak die te soft of juist te hard is waardoor je werknemers niks meer durven te zeggen. Een relatiecoach is dus goed voor je bedrijf, want ook met je werknemers heb je een relatie. Je hebt namelijk verschillende soorten relaties. Een liefdesrelatie maar ook een werkrelatie bestaat er, een business coach is dus belangrijk voor je bedrijf. Online kan je dit soort personen vinden om je gevoel bij kwijt te kunnen.